"ΗΤΑΥΡΟΣ"

Δραστηριότητες στη φύση.

Ποιοι είμαστε

Εμπειρίες από ντόπιους – Η ομορφιά είναι …. Στη φυση μας,

Η λίμνη Κερκίνη είναι το ιδανικό μέρος για χαλαρωτικές αξέχαστες εκδρομές, αλληλεπίδραση με τη φύση και ενδείκνυται για διάφορες εναλλακτικές δραστηριότητες. Αυτός είναι στην ουσία ο καλύτερος τρόπος για εξοικείωση με το περιβάλλον της. Ο Ήταυρος βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, στην περιοχή των Σερρών, στο χωριό Χρυσοχώραφα. Είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη λίμνη Κερκίνη οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.
Σας προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες όπως: Περιήγηση με βάρκα, Ιππασία, Ποδηλασία, Τοξοβολία, Πεζοπορία, Κανό-καγιάκ, Παρατήρηση πουλιών, Φωτογραφία άγριας ζωής, Δοκιμή κρασιού, Περιβαλλοντική εκπαίδευση και μαθήματα μαγειρικής .

ΔραστηριΟτητες

Βαρκάδα
Δραστηριότητα με εξαιρετικό ενδιαφέρον στον υγροβιότοπο της λίμνης Κερκίνης. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το μεγαλείο και την ομορφιά του παρυδάτιου δάσους…..
Ποδηλασία
Σας καλούμε σε μια ξεχωριστή περιήγηση με ποδήλατα δίπλα στις φάρμες των βουβαλιών και το παρυδάτιο δάσος, το βουνό Κρούσια, τις ποδηλατικές διαδρομές στο Σιδηρόκαστρο ……
Ιππασία
Μαγευτικές ιππικές διαδρομές με φόντο τη λίμνη και τα βουνά της περιοχής. Με απόλυτη ασφάλεια για τους αρχάριους. Διαδρομές 20 λεπτών – 40 λεπτών…….
Τοξοβολία
Ασφαλή δραστηριότητα, επιδέξια και ομαδική, κερδίζει φίλους και ανεβάζει τη διάθεση της παρέας. Στην περιοχή «πεύκα» Λιθοτόπου, δίπλα στη λίμνη ή ……

Παρατήρηση πουλιών

Είναι μια εμπειρία που δεν μπορείτε να έχετε σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, αξίζει να αφιερώσετε μερικές ώρες για την παρατήρηση των πουλιών περιμετρικά της λίμνης…….

Πεζοπορία
Πεζοπορικές διαδρομές για όλες τις ηλικίες, βατές για όλη την παρέα και κατάλληλες για παιδιά. Ο περιπατητής ανακαλύπτει την παρθένα φύση του Εθνικού Πάρκου Λίμνης Κερκίνης σε όλο της το μεγαλείο…….
Canoe – Kayak
Δραστηριότητα με μεγάλο ενδιαφέρον στον υγροβιότοπο της λίμνης
Κερκίνης χωρίς να χρειάζεται κανείς προηγούμενη εμπειρία, ευχάριστη, περιπετειώδης, εναλλακτική……..
Φωτογραφια Πουλιων και Τοπιου
Οργανωμένη παρατήρηση πουλιών
(παρέχονται τηλεσκόπια – κιάλια)

Περιβαλλοντική ενημέρωση

Περιβαλλοντική ενημέρωση για το οικοσύστημα της ΚερκίνηςΠεριβαλλοντική ενημέρωση για το οικοσύστημα της Κερκίνης

 

 

οι οδηγοι μασ

Νικοσ

Δημητρης

Επικοινωνια

6 + 1 =