Ξενώνας

Ξενώνας Λιμναίο

Το κατάλυμα μας αποτελεί την ιδανική βάση για δραστηριότητες όπως η βαρκάδα, η ποδηλασία, η πεζοπορία στη φύση, η παρατήρηση πουλιών και η φωτογραφία άγριας ζωής και τοπίου. Βρισκόμαστε δίπλα στα βοσκοτόπια των βουβαλιών της λίμνης και προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την Κερκίνη όλες τις εποχές του χρόνου.

Αφεθείτε στην οικογενειακή θαλπωρή και την άνεση που προσφέρουμε, για μια αξέχαστη διαμονή σε ένα ζεστό, αυθεντικό και φιλόξενο περιβάλλον. Ελάτε να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες στη φύση και να απολαύσετε την υπέροχη περιοχή της Λίμνης Κερκίνης!

Αποτελεί ιδανικό χώρο για ξεκούραση, αξέχαστες αποδράσεις γύρω από τη λίμνη (και όχι μόνο),
αλληλεπίδραση με τη φύση και παρατήρηση του υδροβιότοπου.

Παροχές

διαμονη - ξενωνασ - λιμναιο

Δείτε τα Δωμάτια μας

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και ευάερα, έχουν κλιματισμό, θέρμανση και τηλεόραση.

Η Φιλοσοφία μας

01

Μοιραζόμαστε την αγάπη για τον τόπο μας προσφέροντας διαδραστικές εμπειρίες στην φύση και φροντίζουμε τις ανάγκες κάθε επισκέπτη, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις

02

Η οικογένεια μας λειτουργεί ένα οικοτουριστικό κατάλυμα που έχει ως κύριο στόχο την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του. Με πολυετή εμπειρία και μεράκι για την τοπική φύση και παράδοση, προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Περιποιούμαστε κάθε επισκέπτη μας σαν καλεσμένο και προσφέρουμε δραστηριότητες που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις του καθενός.

03

Είμαστε υπερήφανοι για την εμπειρία που προσφέρουμε και την προσοχή που δίνουμε σε κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας μια αξέχαστη διαμονή για κάθε επισκέπτη μας.

Η Φιλοξενία μας

Ο ξενώνας μας ανήκει στην κατηγορία 4 κλειδιών. Ένα οικογενειακό αγροτουριστικό κατάλυμα φτιαγμένο με μεράκι που προσφέρει σπιτική αυθεντική φιλοξενία με χειροποίητες γεύσεις.

Στο όμορφο και ζεστό σαλόνι μας θα απολαύσετε το παραδοσιακό χειροποίητο πρωινό σας , το οποίο έχουμε επιμεληθεί προσωπικά επιλέγοντας τα καλύτερα τοπικά προϊόντα:

Παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, πίτες, φρέσκα αυγά, σπιτικές μαρμελάδες, μέλι, προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς και φυσικά τα σπιτικά γλυκά της κυρίας Αναστασίας

Και το βράδυ κοντά στο τζάκι θα περάσετε υπέροχες στιγμές δοκιμάζοντας αφεψήματα και τοπικά κρασιά.

Η φιλοξενία του τόπου μας

Ανακαλύψτε την παραδοσιακή φιλοξενία της περιοχής μας και ζήστε ένα γευστικό ταξίδι στον χρόνο μέσα από τις γαστρονομικές μας προτάσεις.

Σε παραλίμνια χωριά με θέα στη Λίμνη Κερκίνη, θα δοκιμάσετε μοναδικές συνταγές που χάνονται στον χρόνο και τοπικά προϊόντα που θα σας αφήσουν άφωνους. Απολαύστε βουβαλίσιο καβουρμά, σουτζουκάκια, ψάρια της λίμνης, λουκάνικα Τζουμαγιάς και πολλά άλλα, πάντα συνοδευόμενα από τοπικό τσίπουρο και κρασί.

Οι ντόπιοι θα σας υποδεχτούν με χαρά και θα μοιραστούν μαζί σας την ιστορία και την παράδοσή τους, προσφέροντας σας κέρασμα και μερακλίδικο καφέ σε κάθε ευκαιρία.

Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και φιλοξενίας που θα σας μείνει αξέχαστη.

- ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ -

Οφέλη της εφαρμογής συστημάτων ενεργειακής διαχείρισης του Ξενώνα Λιμναίο

H επιχείρηση έχει σαν στόχο να μειώσει την ενεργειακή της κατανάλωση και να βελτιώσει την ενεργητική της απόδοση. Με την τοποθέτηση Φ/Β 10KW στη στέγη της, τη χρήση λέβητα βιομάζας για την κεντρική θέρμανση του κτηρίου, τοποθέτηση ενεργειακών εστιών ( τζακιών) στα δωμάτια και στον χώρο της reception. Αλλαγή όλων των λαμπτήρων φωτισμού με λάμπες τεχνολογίας LED χαμηλής κατανάλωσης. Σύστημα εξοικονόμησης νερού WC 2 βαθμίδων. Έμφαση στην ανακύκλωση – κομποστοποίηση με κάδους περισυλλογής ανακυκλώσιμων υλικών και οργανικών απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο του ξενώνα.

Με τελικό αποτέλεσμα την:

  • Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας καλύπτοντας της χρόνιες ανάγκες της.

  • Βελτίωση οικολογικού & ενεργειακού αποτυπώματος της επιχείρησης.

  • Μείωση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου

  • Άμεση εξοικονόμηση ενέργειας.

  • Μείωση λειτουργικού κόστους.

  • Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης στην τελική χρήση λόγω τεχνολογικών συμπεριφορών ή/και οικονομικών αλλαγών

  • Βελτίωση της εικόνας της εταιρείας (green company) Ø Συμμόρφωση με νομοθετικές απαιτήσεις

  • Βελτίωση ενεργειακής & περιβαλλοντικής συνείδησης του προσωπικού και των επισκεπτών της επιχείρησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

χρησιμοι συνδεσμοι

© Powered by Bookoncloud